Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 309 лв

20 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

ПРОЦЕДУРИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ФИЛЪРИ ЗА марионетни линии | M1

Марионетните линии са бръчки, които могат да се появят между ъгъла на устата и брадичката, когато производството на колаген намалява като част от естествения процес на стареене. Ако тези бръчки са особено изразени, това може да доведе до “недружелюбно” изражение на лицето. Тези линии могат лесно да бъдат намалени с дермални филъри, които отново внасят изгубения обем в тези области. М1 Med Beauty гарантира най-добрите резултати, като използва само най-добрите продукти на реномирани производители като Juvéderm®, Restylane®.

ПРЕДИМСТВА НА ФИЛЪРИте за марионетните линии

Научете повече за лечението на марионетните линии с дермални филъри днес по време на консултация с един от нашите лекари от категория M1. Намалете фините линии още днес.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА манипулацията на марионетните линии

С напредването на възрастта производството на колаген в кожата ни започва да се забавя и еластичността на кожата намалява. Това води до загуба на обем и увисване на кожата, особено в долната трета на лицето и около устата. Това води до появата на марионетни линии, които се образуват между външните ъгли на устата и по брадичката.

Инжекциите с дермален филър са особено нискорисков и нехирургичен метод за справяне с признаците на стареене и премахване на дълбоките бръчки около устата. След консултация нашите лекари от М1 ще инжектират в областта на устата хиалуронови киселинни филъри от производители като Juvederm® около устата и брадичката, като ще придадат обем на увисналата кожа. Процедурите с филъри обикновено отнемат между 15 и 30 минути, а резултатите могат да се видят до 6 месеца.

Марионетните линии често се третират заедно с други бръчки, включително назолабиални гънки (известни още като линии на усмивката образуващи се от носа към устата), гневните бръчки и бръчките на челото.

Изключително важно е козметичните процедури с хиалуронова киселина да се прилагат от квалифицирани лекари, за да се гарантират най-добри резултати с минимални странични ефекти.

Вижте лечението в нашия видеоклип по-долу:

КОИ ФИЛЪРИ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА марионетните линии?

Не всички филъри са с еднакво качество...

Предлагат се много различни продукти за запълване, но не всички са с едно и също качество. М1 Med Beauty използва само най-висококачествените от реномирани производители, включително Juvederm® и Restylane®.

Не всички практикуващи лекари имат еднаква квалификация и опит...

В М1 Мед Бюти гарантираме, че сте в най-добрите ръце. Всички наши козметични процедури се извършват от нашите квалифицирани лекари от М1, които са специалисти в своята област, което помага да се гарантират най-добрите, естествено изглеждащи резултати. Нашите лекари са в крак с най-новите техники чрез редовно обучение в нашата M1 академия.

Въпреки че процедурите с филъри са безопасни и нетрайни, те все пак могат да носят редица рискове, когато се прилагат от необучен специалист. Силно препоръчваме всички инжекционни процедури да се извършват от специализирани и обучени медицински специалисти.

По принцип филърите са безопасни и нетрайни. Въпреки това те могат да носят редица рискове, особено когато се прилагат от необучен специалист. Силно препоръчваме всички козметични инжекционни процедури да се извършват от обучени медицински специалисти.

Нашето обещание

М1 Med Beauty иска да се увери, че познавате всички възможности за лечение, преди да вземете решение относно плана си за лечение. Ние предлагаме на всеки пациент безплатна консултация, за да обсъдим Вашите цели за красота.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ СЛЕД третирането?

Инжекциите с дермални филъри водят до младежки вид без бръчки. Възможно е да има известно подуване на лицето, зачервяване или синини около мястото на третиране. Тези незначителни ефекти ще отшумят след 2-3 дни. Подуването на лицето може да се подпомогне с първоначално охлаждане.

За да гарантирате най-добрите резултати, препоръчваме Ви да следвате нашите указания след процедурата.

Марионетни линии - кратка информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Не се изисква/локална анестезия

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

до 6 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty клиники

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.