Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 159 лв

20 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

ИНЖЕКТИРАНЕ НА ФИЛЪР С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ПРОЦЕДУРИ С ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ | M1

Процедурите с дермален филър (хиалуронова киселина) са лесен и ефективен начин за подчертаване на естествената красота на лицето. Процедурите с филъри, като например филъри за устни, аугментация на скули и филъри за слъзни долини, са едни от най-популярните процедури за разкрасяване в страната. Нашите квалифицирани лекари в София използват само най-висококачествени продукти с хиалуронова киселина от реномирани производители, включително Juvederm®.

ПРЕДИМСТВА НА процедураи С ФИЛЪРИ

Мисията на М1 Мед Бюти България е да постигаме най-добри резултати на най-достъпни цени. Запазете си безплатна консултация с един от нашите лекари от М1, за да разберете кой продукт отговаря най-добре на Вашите цели за красота. Подчертайте красотата си с филъри още днес в София.

ДЕРМАЛЕН ФИЛЪР - РЕЗУЛТАТИ преди и след

ЗА ДЕРМАЛНИТЕ ФИЛЪРИ

Всички ние имаме области, които искаме да подобрим във външния си вид. Дермалните филъри могат да се използват за лечение на редица цели, свързани с красотата. Инжектираната хиалуронова киселина може да се използва за подобряване и придаване на обем на чертите на лицето. Те могат да се използват и за възстановяване на младежкия обем, който губим, тъй като производството на колаген се забавя с възрастта, и за подобряване на признаците на стареене.

Процедурите с хиалуронова киселина могат да подчертаят естествената красота. Нашите висококвалифицирани М1 лекари ще обсъдят Вашите цели за красота и ще Ви посъветват какви процедури могат да бъдат подходящи за Вас по време на безплатна консултация. Дермалните филъри ще подобрят и оформят третираната зона на лицето, оформяйки и подмладявайки външния вид.

Най-популярните области за подобряване с хиалуронова киселина са устните, скулие, сълзната долина (областта под очите). Те обаче могат да се използват и за оформяне на челюстната линия и брадичката, както и за промяна на формата на носа (нехирургична ринопластика). Филърите с хиалуронова киселина могат да се използват и за подобряване на признаците на възрастта и намаленото производство на колаген, като подобряват вида на бръчките и фините линии, като например назолабиалните гънки (линиите на усмивката или линиите от носа към ъглите на устата) и марионетните линии (линиите от ъгъла на устата по протежение на брадичката).

Процедурите с филъри с хиалуронова киселина могат да се извършат за 15-30 минути. Резултатите са видими веднага и могат да се наблюдават до 6 месеца. Нашите лекари от М1 с удоволствие ще Ви консултират.

КАКВО ДА знаем ПРЕДИ ИНЖЕКТИРАНЕТО НА ДЕРМАЛЕН ФИЛЪР

Не всички лекари имат еднакво обучение и опит...

 

Нашите лекари в М1 Med Beauty са с богат опит в своята област. Те винаги са в крак с най-новата информация и козметични техники, като редовно се обучават в нашата M1 академия.

Процедурите с филъри са непостоянни и безопасни. Това обаче не означава, че те са без рискове, особено когато се извършват от неквалифицирани лекари. Нашите козметични лекари са обучени да постигат естествено изглеждащи и младежки резултати, като същевременно работят за избягване на рисковете.

Нашето обещание

М1 Мед Бюти България предлага безплатна консултация на всеки наш пациент. Това Ви дава възможност да обсъдите желаните процедури и да вземете решение.

ГРИЖИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ след процедура С ДЕРМАЛЕН ФИЛЪР

Какво да очаквате след козметична инжекция с хиалуронова киселина?

Процедурата отнема около 15 минути, а ефектът може да продължи 6-8 месеца. След този период инжектираната хиалуронова киселина ще се разтвори в организма.

След процедури с филъри с хиалуронова киселина може да забележите известно посиняване, подуване или зачервяване на кожата около мястото на инжектиране. Тези минимални странични ефекти ще изчезнат от третираната област след няколко дни.

В продължение на една седмица след процедурата трябва да се избягва прекомерното излагане на кожата на слънце, солариуми и сауни.

Можете да намерите повече информация за нашите инструкции за грижи тук.

Дермални филъри - кратка информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Включен в продукта

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

3-6 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty Местоположения

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.

Ще се проведе обсъждане на различните възможности за лечение и продуктът няма да бъде приложен, ако клиентът не бъде сметнат за подходящ.