Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 309 лв

15-30 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

Процедури с хиалуронова киселина

Филъри ЗА Скули | M1 MED BEAUTY

Уголемяването на скулите с дермални филъри е ефективна възможност за възстановяване на изгубения обем и подобряване на контура. В M1 Med Beauty България, уголемяването с филъри се извършва от нашите висококвалифицирани лекари от M1. Ние използваме само висококачествени продукти от реномирани производители като Juvederm® и Restylane®, което гарантира най-добрите резултати за нашите клиенти.

ПОЛЗИ от УГОЛЕМЯВАНЕто НА Скулите

Определете кой продукт е най-подходящ за Вашите цели за красота по време на консултация с един от нашите лекари от М1. Целта на M1 Med Beauty е да осигури най-високо качество на най-добра цена. Снабдете се с прекрасни, младежки скули още днес.

ФИЛЪРИ ЗА скули - ПРЕДИ И СЛЕД РЕЗУЛТАТИ

ИНФОРМАЦИЯ - филъри за скули

В сравнение с хирургичната процедура филърите за скули е нискорисков и ефективен вариант за придаване на обем на областта. Процедурата запазва естественото изражение и блясък. Чрез придаването на обем на скулите с дермални филъри те могат да бъдат моделирани перфектно според желанията на клиента.

По време на тази процедура нашите опитни лекари от М1 инжектират висококачествени дермални филъри от марки като Juvederm® и Restylane®, за да създадат по-голям обем в скулите, като подобрят дефиницията и постигнат младежки, хармоничен и контуриран вид. Положителен страничен ефект е намаляването на бръчките, наречени назолабиални гънки или линии на усмивката, тъй като отпуснатата кожа се повдига.

Няма време за престой и веднага сте отново общителни. Аугментацията на скулите с филъри с се извършва за 15 до 30 минути, а ефектът може да се види до 6 месеца.

Важно е това лечение да се прилага от опитен лекар. М1 Med Beauty може да гарантира, че нашите лекари от М1 са високоспециализирани.

YouTube

By loading the video you accept YouTube's privacy policy.
Learn more

Load Video

Кои филъри СА ПОДХОДЯЩИ?

Не всички филъри са с еднакво качество…

На пазара има много продукти, но не всички филъри са с най-добро качество. M1 Med Beauty използва само най-добрите филъри от Juvéderm® и Restylane® за корекция на скулите. Тези филъри са одобрени от ЕС и са дълготрайни.

Не всички лекари имат еднаква квалификация и опит…

Всички процедури в нашите клиники M1 Med Beauty се извършват от лекари, които са специалисти в своята област. Нашите лекари от М1 преминават редовно обучение в рамките на нашата M1 Aesthetic академия, за да бъдат в крак с най-добрите и най-новите техники, за да гарантират, че сте в най-сигурните ръце.

Въпреки че процедурите с филъри са безопасни и непостоянни, те все пак могат да бъдат свързани с голям риск, ако се прилагат от необучен лекар. Препоръчваме всички процедури с филъри да се извършват от специализирани и обучени лекари.

Нашето обещание

М1 Мед Бюти предлага безплатна консултация на всеки наш пациент. Това Ви дава възможност да обсъдите манипулационния план и да вземете решение.

ГРИЖи след процедурата

След процедурата може да забележите лек оток, зачервяване или синини около мястото на инжектиране. Тези странични ефекти ще отшумят след 2-3 дни. Първоначалното охлаждане ще помогне при отока. За да осигурите най-добър краен резултат, е изключително важно да спазвате указанията след процедурата, които можете да намерите тук.

Как действа манипулацията

Третиране на скулите - кратка информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Не се изисква/Локална анестезия

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

6 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty Клиники за красота

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.

Ще се проведе обсъждане на различните възможности за лечение и продуктът няма да бъде приложен, ако клиентът не бъде сметнат за подходящ.