ИНЖЕКЦИИ ПРОТИВ БРЪЧКИ

инжекции ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ | M1 MED BEAUTY

Инжекции против бръчки са бърз и ефективен нехирургичен начин за справяне с признаците на стареене. С напредването на възрастта кожата ни започва да губи своята еластичност. Това води до появата на фини линии в кожата, дължащи се на повтарящи се движения и естествено увисване. Процедурите против бръчки могат да помогнат за намаляване на появата на бръчки, включително линиите по челото и външните ъгли на очите. Цената на инжекциите против бръчки започва от 159 лева.

ПОЛЗИ ОТ ПРОЦЕДУРИТЕ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ

ИНЖЕКЦИИ ПРОТИВ БРЪЧКИ - резултати ПРЕДИ И СЛЕД

ЗА ПРОЦЕДУРИТЕ ПРОТИВ БРЪЧКИ

Бръчките са най-често срещаният и очевиден признак за стареене на кожата. С напредването на възрастта кожата ни губи обем и еластичност, като губи способността си да се възстановява. В резултат на това гънките, които естествено се появяват при движението на кожата ни, стават постоянни поради повтарящи се движения, като например мимики. Инжекционното лечение против стареене може да помогне за забавяне на тези признаци на стареене.

Инжекциите против бръчки се използват вече повече от две десетилетия в естетичната козметика за подмладяване на външния вид на стареещата кожа, изглаждане на съществуващите бръчки и предотвратяване на появата на други. Нашите висококвалифицирани лекари от М1 с удоволствие ще ви посъветват какви процедури биха били най-подходящи за целите на красотата по време на безплатна консултация. След това те ще инжектират релаксантите в мускулите. Те ще подействат така, че да попречат на лицевите мускули да се свиват, ограничавайки мускулните движения. Намаляването на движението на мускулите изглажда появата на фини линии, като ви оставя без бръчки.

Най-честите области на приложение за третиране на бръчки с мускулни релаксанти са “пачи крак” (бръчките около очите), бръчките между веждите и линиите на челото. Тази козметична процедура обаче може да се използва и за намаляване на заешките линии (линиите отстрани на носа), за избягване на гингивална усмивка (за снижаване на горната устна и намаляване на вида на горните венци), за повдигане на областта на веждите или за изтъняване на челюстта (отслабване на лицето). Също така прекомерното изпотяване може да се лекува с инжекции с мускулни релаксанти.

Ползите от инжекциите против стареене могат да се видят до 4 месеца след процедурата и обикновено отнемат между 15 и 30 минути. Често срещано притеснение на много пациенти е, че ще изглеждат изкуствено след лечението с инжекции против бръчки, но в М1 Med Beauty се стремим да постигнем естествени резултати. Нашите лекари от М1 с удоволствие ще ви посъветват за безплатна консултация.

Горещо препоръчваме козметичните процедури с инжекции винаги да се прилагат от практикуващи лекари. Всички лекари от М1 се обучават редовно и поради това са с голям опит и квалификация.

КАКВО ДА имате ПРЕДВИД ПРЕДИ манипулацията

Не всички лекари имат еднакво обучение и опит...

 

В M1 Med Beauty всички наши лекари по козметични процедури са много опитни и висококвалифицирани специалисти в своята област. Нашите лекари също така са в крак с най-новата информация и инжекционни техники чрез редовни обучения в нашата M1 академия.

Инжекциите против бръчки са безопасни и нетрайни. Това обаче не означава, че те са без риск, особено когато не се извършват от медицински специалисти. Нашите козметични лекари са обучени да постигат естествено изглеждащи и младежки резултати, като същевременно работят за избягване на рисковете.

Нашето обещание

M1 Med Beauty Bulgaria предлага безплатна консултация на всеки наш пациент. Това ви дава възможност да обсъдите възможностите за лечение и да вземете решение.

Watch the treatment in our video below:

ИНЖЕКЦИОННА ТЕРАПИЯ ПРОТИВ БРЪЧКИ

Какво да очаквате след козметична инжекция с мускулни релаксанти?

След инжектиране на мускулен релаксант може да забележите известно подуване, зачервяване или синини по кожата около зоната на третиране. Тези незначителни странични ефекти трябва да изчезнат от третираната област след няколко дни.

След процедурата против бръчки в областта на лицето дръжте главата си изправена за около 4 часа. Като цяло Ви съветваме да се въздържате от спортни дейности и да избягвате прекомерното излагане на слънце, посещенията на солариум и сауна в продължение на една седмица след лечението.

Инжекции против бръчки - Често задавани въпроси

Ако обмисляте лечение с дермален филър или мускулни релаксанти, моля, прочетете нашите насоки за естетично лечение.

Бръчките са естествен признак на стареенето. Бръчките се образуват по много естествени причини, включително повтарящи се движения на лицето и увреждане от слънцето. С напредването на възрастта производството на колаген започва да се забавя и намалява, което намалява способността на кожата да се възстановява, което води до трайно образуване на бръчки.

Инжекциите против бръчки са нехирургична възможност за намаляване на появата на бръчки по лицето. Лечението се извършва чрез инжектиране на лицевите мускули. Това води до отпускане на мускулите и предотвратява тяхното свиване. Чрез отпускането на мускулите се намаляват естествените им движения, като се изглаждат бръчките и се предотвратява образуването на нови линии.

Инжекциите против бръчки могат да помогнат за намаляване на бръчките по челото, глабеларните линии (линиите между веждите), линиите на смеха (линиите в ъгъла на очите) и заешките линии (линиите отстрани на носа). Други процедури включват повдигане на веждите, отслабване на лицето, венечна усмивка и прекомерно изпотяване (хиперхидроза).

След инжектиране на средства против бръчки пълните резултати ще бъдат видими след 10-14 дни и ще продължат до 6 месеца. След инжектирането може да се появи известно подуване и синини на мястото на инжектиране. Тези странични ефекти трябва да отшумят след 2-3 дни. Не забравяйте да прочетете нашите указания за инжектиране на средства против бръчки тук.

Лечение против бръчки - кратка информация

icon treatment anesthesia

АНЕСТЕЗИЯ

Не се изисква/локална анестезия

icon treatment duration

ПРОДЪЛЖИТЕ-ЛНОСТ

15-30 минути

icon treatment pain

БОЛКА

Минимална

icon treatment rest time

ВЪЗСТАНОВЯ-ВАНЕ

Незабавно

icon treatment results

РЕЗУЛТАТИ

3-4 месеца (може да варира)

M1 Med Beauty Locations

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.