Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 419 лв

15-30 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

ИНЖЕКТИРАНЕ НА ФИЛЪР С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ЗАПЪЛВАНЕ НА СЛЪЗНИ КАНАЛИ | M1 MED BEAUTY

Слъзната вдлъбнатина е дълбока гънка между долния клепач и горната част на скулата и с напредването на възрастта може да се наблюдава загуба на обем в тази област, което може да доведе до тъмни кръгове, сенки и вдлъбнатини около деликатната зона под очите. Това често може да ни накара да изглеждаме уморени, по-възрастни, изтощени и отпаднали, дори когато сме напълно отпочинали и добре хидратирани. Това може лесно да се лекува с нехирургичен дермален филър за слъзни канали.

Нашите квалифицирани и опитни лекари от М1 използват само първокласни дермални филъри за долината на сълзата, като Juvederm®.

ПОЛЗИ ОТ ФИЛЪРИ ПОД ОЧИТЕ

ЗАПЪЛВАНЕ НА СЛЪЗНИ КАНАЛИ - РЕЗУЛТАТИ НА M1 Пациенти

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЦЕДУРАта

Манипулация с филър за слъзни канали е нехирургичен метод за подмладяване на лицето. С напредването на възрастта мускулите и тъканите, които поддържат клепачите, отслабват. Това означава, че кожата ни може да започне да увисва, включително и мазнините, които обикновено са около очите ни. Филърът за слъзната долина може косвено да повлияе на състоянието на торбичките под очите и визуално да ги намали. Това се дължи главно на факта, че слъзният канал се повдига от инжектирания филър на слъзната долина, който компенсира разликата между канала и лакрималната торбичка.

Нашите опитни и обучени лекари от М1 Мед Бюти прилагат дермални филъри в областта, благодарение на който долината и кожата изглеждат по-пълни и стегнати. Целта на филъра за долината на сълзата е да се намали дълбочината на слъзната долина. Лечението на слъзната долина отнема от 15 до 30 минути, а ефектът може да продължи до 6 месеца.

За да се постигне възможно най-добър резултат при инжектирането на филър за под очите, е важно лекарят да дозира много точно инжектирания дермален филър. С М1 Med Beauty може да разчитате на експертния опит на нашите опитни лекари. Наред с други естетични процедури, нашите лекари са специализирани в лечението на тъмни кръгове под очите и бръчки под очите. С помощта на филъра за долината на сълзата нашите клиенти се възползват от по-будна и свежа зона около очите, което допринася за подмладяване на целия външен вид на лицето.

Вижте лечението в нашия видеоклип по-долу:

КАКЪВ ФИЛЪР ИЗПОЛЗВАТЕ ЗА долината на СЪЛЗата?

Не всички филъри са с едно и също качество...

Пазарът предлага многобройни филъри, но кои от тях са най-добри?
В М1 Med Beauty използваме инжекционни филъри като Juvederm®, които са едни от най-добрите филъри в козметичната индустрия днес. Те са одобрени от ЕС и имат дълготраен ефект. Моля, имайте предвид, че ефектът на филърите за сълзотворни канали е само временен и че процедурата трябва да се повтори, за да се поддържат дългосрочните резултати.

Не всички лекари имат еднаква квалификация и опит...

Всички процедури за долината на сълзата се прилагат от нашите квалифицирани и опитни лекари по няколко пъти на ден. Нашите лекари от М1 са специалисти в своята област. M1 Med Beauty разполага и със собствена M1 Aesthetic академия, където всички наши квалифицирани лекари трябва да започнат допълнително редовно обучение, за да останат информирани за най-новите и най-добрите техники. Вие сте в сигурни ръце.

Макар че процедурите с дермални филъри са безопасни и непостоянни, те все пак крият големи рискове, ако се третират от необучен лекар. Препоръчваме процедури само при опитни обучени лекари, които са специалисти в инжектирането на дермални филъри.

Нашето обещание

Всички наши клиенти могат да се възползват от безплатна консултация с нашите лекари, при която изслушваме желанията Ви за красота и заедно с Вас изготвяме индивидуален план, за да получите максимално най-добри резултати, от които да останете доволни. Каквито и подобрения на лицето да желаете, ние Ви очакваме в една от нашите клиники.

ГРИЖА ЗА СЛЪЗНата долина СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА

След приключване на процедурата е възможно е да имате известно подуване, синини и зачервяване. Синините и подуването, както и другите странични ефекти обикновено се подобряват след 48 до 72 часа:

  • Без грим
  • Не пушете поне 4 часа след това и не употребявайте алкохол през този ден
  • Избягвайте да спите с лице надолу
  • Избягвайте интензивна активност или упражнения в продължение на 48 часа
  • Без сауна, солариум и прекомерно излагане на слънце в продължение на 1 седмица
  • Без масаж на лицето/козметични или стоматологични процедури за поне 2 седмици след това
  • За пълните указания кликнете тук.

Запълване на слъзни канали - кратка информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Включена в продукта

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

3-6 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty Специализирани центрове

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.

Обсъждат се различни възможности за лечение и продуктът няма да бъде приложен, ако клиентът не се счита за подходящ.