M1 Med Beauty
София

Процедури с дермални филъри и мускулен релаксант, извършвани от квалифицирани и опитни лекари.

M1 Med Beauty София

M1 Med Beauty София

Григор Пърличев 7
1606 София Център

Обадете се на: +359 2 492 9333

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

ЗА M1 MED BEAUTY София

Добре дошли в M1 Med Beauty София! Екипът ни от лекари на М1 няма търпение да Ви види в нашата модерна клиника, която се намира на ул. Григор Пърличев 7.

Това, което отличава М1 Мед Бюти, е, че всички наши козметични процедури – от филъри за устни до инжекции против стареене – се извършват от нашите висококвалифицирани М1 лекари. Нашите лекари са специализирани в областта на естетичната медицина и са завършили нашата собствена M1 академия. Посетете М1 София днес и започнете своето естетично пътешествие!

Резултати от M1 - преди и след

НАШИТЕ НАЙ-ПОПУЛЯРНИ КОЗМЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ В M1 MED BEAUTY

В М1 Мед Бюти София предлагаме широка гама от нехирургични инжекционни козметични процедури. Екипът ни от лекари от М1 е тук, за да Ви помогне да подобрите различни области на лицето и да извърши разнообразни дермални филъри и инжекции против бръчки. М1 Мед Бюти винаги се стреми да постигне естествено изглеждащи и дълготрайни резултати.

M1 Med Beauty гарантира най-добрите резултати, като използва само най-висококачествени инжекционни продукти. За дермалните филъри използваме редица продукти от най-известните световни марки: Juvéderm® и Restylane®. Нашата най-популярна процедура в София далеч не е уголемяването на устни. Нашите пациенти идват при нас, за да увеличат обема на устните и да подобрят асиметрията им. След филъра за устни изключително популярни сред нашите пациенти са уголемяването на скулите (средната част на лицето) и увеличаването на слъзните долини. Използването на филъри за дефиниране и укрепване на контурите на лицето става все по-желано, като например филъри за челюстната линия и филъри за брадичката и носа. Можем също така да използваме филъри, за да се насочим към стареенето на кожата, като намалим гънки като назолабиалните гънки (линиите на усмивката) и марионетните линии.

Можем да се справим със стареенето на кожата и с инжекционни процедури против бръчки. Много от нашите пациенти се насочват към често срещаните бръчки и фини линии, като например пачи крак, гневни бръчки и бръчките на челото, като използват инжекции с мускулни релаксанти. Инжекциите против стареене могат да се използват и за други функции. Те могат да се използват при гингивална усмивка, обръщане на устни, отслабване на лицето, повдигане на веждите и лечение срещу изпотяване (хиперхидроза).

Интересувате се от някое от нашите лечения? Запишете се за консултация с член на нашия екип в М1 Мед Бюти София.