Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 289 лева

20 МИНУТИ ЗА манипулация

ИНЖЕКТИРАНЕ НА ФИЛЪР С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

SKINBOOSTER | M1 MED BEAUTY

Скинбустерите са процедура, която става все по-популярна сред нашите пациенти. Лечението със скинбустери е удобен, нехирургичен начин за подобряване на цялостното качество и структура на кожата, като същевременно подсилва естествения ѝ блясък. Процедурата може да намали белезите от акне, фините линии и малките, леки бръчки. Нашите квалифицирани лекари използват първокласна гама от дермални филъри.

ПРЕДИМСТВА НА SKINBOOSTER

Придобийте блясък и подсилете кожата си още днес.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА SKINBOOSTER ПРОЦЕДУРА

Традиционно инжектируемите дермални филъри се използват за насочване и подобряване на определени зони на лицето. Все повече пациенти обаче търсят цялостно подсилване на лицето. Процедурата Skinbooster предлага значително разкрасяване на кожата, като осигурява идеална възможност за тези, които търсят сияйна, младежка кожа.

Скинбустерите работят за драстично подобряване на гладкостта, структурата и еластичността на кожата. Инжекциите за подсилване на кожата осигуряват дълбока хидратация на кожата и помагат за справяне със стареенето на кожата, намаляват белезите от акне и фините линии.

Процедурата с бустер на кожата хидратира в дълбоките слоеве на кожата. При продължителна употреба хидратацията, структурата и еластичността на кожата Ви могат да се подобрят. Прилаганите инжекции с филъри стимулират производството на колаген и еластин, поради което подобряват както еластичността, така и хидратацията.

Инжектирането на Skinbooster с дермален филър отнема между 15 и 30 минути. Процедурата може да се извърши на лицето, шията, деколтето или ръцете.

За да постигнете оптимални резултати, препоръчваме три сеанса на процедурата за подсилване на кожата в продължение на три месеца, за да се постигне пълно подмладяване на кожата. По този начин ще се постигнат естествено изглеждащи, дълготрайни резултати. Резултатите след три сеанса обикновено продължават до 18 месеца.

Ако желаете цялостно подмладяване на кожата, запишете се за безплатна консултация с опитния лекар от М1, за да обсъдите това лечение.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАМ ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА SKINBOOSTER?

Всички дермални филъри ли са с едно и също качество?

С разрастването на козметичната индустрия на пазара навлизат все повече производители. Това означава, че броят на наличните продукти е доста голям. Не всички продукти обаче са с едно и също качество. В М1 Med Beauty използваме само най-добрите продукти като Juvéderm и Restylane.

Кой може да прилага естетични инжекции?

За съжаление, процедурите с филъри се считат за неинвазивни, индустрията не е регулирана и инжекторите не са на едно и също ниво на квалификация. Дермалните филъри обикновено са безопасни и винаги са нетрайни. Въпреки това лицевите филъри могат да представляват доста рискове, когато се извършват от недостатъчно квалифицирани лекари.

В М1 Med Beauty всички процедури се извършват от член на нашия екип от спезиализирани лекари. Всеки от нашите лекари е напълно квалифициран и високоспециализиран. Те са в крак с най-новите техники и постижения в областта на естетичните процедури, като се обучават в собствената ни M1 академия.

Нашето обещание

Ние предлагаме на всички наши пациенти безплатна консултация в нашите клиники. На нея ще обсъдим Вашите цели за красота и ще създадем индивидуален план за манипулация.

ГРИЖИ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА

Какво да очаквате след процедурата с дермален филър?

След процедурата за подсилване на кожата може да се появи лек оток, синини или зачервяване около зоната на третиране. Това е напълно нормален страничен ефект от козметичните процедури. То ще отшуми през следващите дни, като ще Ви остави да изглеждате сияйни.

Важно е да избягвате прекомерното излагане на слънце, солариуми и сауни в продължение на 2-3 дни след процедурата за подсилване на кожата. Резултатите от лечението ще се проявят веднага, но пълните, по-дълготрайни резултати могат да се видят само след 3 сеанса в рамките на 3 месеца. След този период хиалуроновата киселина ще се разтвори безвредно, без да оставя белези по кожата.

Процедура за подсилване на кожата - кратка информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Включена в продукта

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

3-4 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty места

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Related treatments

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.