Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 419 лв

20 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

ПРОЦЕДУРИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

НЕХИРУРГИЧНА РИНОПЛАСТИКА | M1 MED BEAUTY

Носът е област на несигурност за редица пациенти. Нехирургичната ринопластика, наричана още операция на носа, е безопасна алтернатива на хирургичната намеса. При тази процедура за оформяне на носа се използва дермален филър. Тя е достъпен вариант за хора, които искат да променят формата на носа и да видят незабавни резултати с бързо възстановяване.

Процедурите с дермален филър се извършват от нашите опитни лекари от М1, като се използват първокласни продукти от Juvederm® и Restylane.

ПРЕДИМСТВА НА НЕХИРУРГИЧНАТА ОПЕРАЦИЯ НА НОСА

Обсъдете нехирургичното лечение на носа и кой продукт ще е най-подходящ за Вашите цели за красота с нашите лекари от М1 по време на безплатна консултация.

НЕХИРУРГИЧНА РИНОПЛАСТИКА - РЕЗУЛТАТИ НА КЛИЕНТи M1

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТРЕТИРАНЕ С ФИЛЪР ЗА НОС

Много пациенти са недоволни от носа си. Нехирургичната ринопластика е бърза и ефективна алтернатива на хирургичната ринопластика за подобряване на формата на носа и коригиране на всички неравности.

По време на първоначалната консултация ще обсъдим вашите цели и желания за резултатите и ще определим правилното количество продукт, който ще помогне за постигането на този резултат. След като сте взели решение за плана си за манипулация, нашите специализирани лекари ще инжектират дермалния филър.

Нехирургичната ринопластика може да се използва за промяна на формата на носа и коригиране на малки несъвършенства. Хората, които страдат от подутина или неравност, могат да постигнат визуално по-изправен нос с помощта на ринопластика с дермален филър, който може да “запълни” областта. Ринопластиката може да се използва и за повдигане на върха, което може да подобри както външния вид, така и да подобри дишането.

Процедурата с инжектиране на носа се извършва за 15 до 30 минути и може да продължи до 6 месеца. За разлика от козметичната хирургия, при нея няма значителен престой. След процедурата е обичайно да забележите известно подуване или синини на мястото на третиране, но тези странични ефекти ще изчезнат след няколко дни.

За да се гарантират най-добри резултати, нехирургичното лечение на носа трябва да се извършва от обучени лекари. М1 Med Beauty вярва, че ще ви гарантира получаването на най-добрите резултати. Нашите лекари са висококвалифицирани и опитни.

За да се постигне най-добрият резултат, всички нехирургични увеличения в М1 Med Beauty се извършват от обучени лекари по естетика. Запишете час сега.

КОИ ФИЛЪРИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗА манипулация НА НОСА?

Не всички филъри са с еднакво качество...

Налице е значителен брой дермални филъри, но не всички са с едно и също качество. М1 Med Beauty използва само продукти с най-високо качество, произведени от известни производители като Juvéderm® и Restylane®.

Не всички лекари имат еднакво обучение и опит...

M1 Med Beauty гарантира, че винаги сте в най-способните ръце. Всички наши козметични процедури се извършват от нашите козметични лекари, които са висококвалифицирани специалисти в своята област. Нашите лекари са в крак с най-съвременните техники чрез редовни обучения в нашата M1 академия.
Макар че процедурите с инжектиране на хиалуронова киселина са много безопасни и непостоянни, те все пак могат да представляват изключителен риск, когато се извършват от неквалифицирани специалисти. Препоръчваме всички процедури да се извършват от висококвалифицирани медицински специалисти.

Нашето обещание

M1 Med Beauty предлага на всички клиенти безплатна консултация лице в лице, преди да вземат решение за манипулация. Това ще Ви даде възможност да обсъдите процедури като ринопластика и да вземете решение за манипулационен план, който най-добре отговаря на вашите цели за красота с помощта на нашите лекари от М1. Нашите лекари с удоволствие ще Ви посъветват относно ринопластиката с филър.

След манипулацията

След процедурата може да забележите лек оток, зачервяване или синини в областта на инжектирането. Тези странични ефекти обаче ще отшумят след 2-3 дни.

Препоръчително е да следвате внимателно указанията за лечение, които можете да намерите тук.

НЕХИРУРГИЧНА РИНОПЛАСТИКА - КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

icon treatment anesthesia

Анестезия

Не се изисква/локална анестезия

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

до 6 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty клиники

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Related treatments

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.