Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 309 лв

20 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

ПРОЦЕДУРИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Манипулация НА НАЗОЛАБИАЛНИ ГЪНКИ | M1 BEAUTY

Назолабиалните гънки (известни още като линии на усмивката) са често срещани гънки, които се образуват между ъглите на устата и носа поради загубата на обем и намаленото производство на колаген. Тези гънки могат да бъдат третирани с филъри. При всички наши филъри се използват висококачествени продукти от производители като Juvéderm® и  Restylane®.

ПОЛЗИ ОТ ФИЛЪРА за НАЗОЛАБИАЛНИ ГЪНКИ

Нашите лекари от М1 с удоволствие ще Ви консултират относно манипулацията на назолабиалните гънки по време на безплатна консултация. Подобрете външния вид на фините линии още днес.

манипулация НА НАЗОЛАБИАЛНИ ГЪНКИ - M1 ПРЕДИ И СЛЕД резултати

ИНФОРМАЦИЯ ЗА манипулацията НА НАЗОЛАБИАЛНИТЕ ГЪНКИ

Устата е особено податлива на образуване на бръчки, тъй като в нея се намират множество мускули, които са от съществено значение за мимиките ни. С напредването на възрастта кожата ни естествено увисва и става по-малко еластична, тъй като производството на колаген в скулите намалява. Това води до образуване на дълбоки бръчки.

Процедурата с филъри е много нискорисков и неинвазивен вариант за възстановяване на изгубения обем на кожата и за премахване на бръчки като линиите на усмивката. По време на процедурата нашите лекари от М1 ще инжектират в областта на скулите филъри от реномирани производители като Juvederm®, за да изгладят и да се отърват от линиите на усмивката. Процедурата отнема около 20 минути, а ефектът може да продължи до 6 месеца, като след този период продуктът се разтваря в организма.

Въпреки че инжектируемите филъри обикновено не са болезнени, нашите продукти за пълнене съдържат лидокаин, който обезболява областта, за да помогне при лек дискомфорт. Ако много се притеснявате от болката, пациентите могат да изберат да им бъде приложен обезболяващ крем в зоните на инжектиране, за да се гарантира безболезнено преживяване. Линиите на усмивката (линиите между носа и устата) често се лекуват заедно с други области на лицето, които са засегнати от загубата на обем, включително слъзните долини (под очите) и марионетните линии (мимически бръчки от устата по протежение на брадичката).

Важно е инжектируемите филъри с хиалуронова киселина да се прилагат прецизно, за да се гарантират най-добри резултати. Това означава, че инжектирането на филъри трябва да се извършва от квалифицирани лекари.

Вижте лечението в нашия видеоклип по-долу:

КОИ ФИЛЪРИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗА НАЗОЛАБИАЛНИ ГЪНКИ?

Не всички пълнители са с еднакво качество...

На пазара има толкова много продукти, но не всички продукти за дермални филъри са с най-добро качество. M1 Med Beauty  използва само най-добрите филъри от Juvéderm® и Restylane®. Тези филъри са одобрени от ЕС и са дълготрайни.

Не всички лекари имат еднаква квалификация и опит...

Всички инжекционни процедури, включително линиите на усмивката, се извършват от нашите висококвалифицирани и специализирани лекари. Нашите лекари са в крак с най-новите техники чрез редовни обучения в нашата M1 академия, което гарантира, че сте в най-добрите ръце. Въпреки че процедурите с филъри са безопасни и нетрайни, те все пак могат да крият редица рискове, когато се прилагат от необучен специалист. Силно препоръчваме всички процедури да се извършват от специализирани и обучени медицински специалисти.

Нашето обещание

M1 Med Beauty Ви позволява да обсъдите възможностите за манипулация с един от нашите лекари по време на безплатна консултация, преди да вземете решение за Вашия план за манипулация. От каквито и подобрения на лицето да се интересувате, ние с удоволствие ще Ви консултираме в нашата клиника.

НАЗОЛАБИАЛНИ ГЪНКИ - ГРИЖА след Манипулация

След като нашите лекари инжектират линиите на усмивката с филъри, обичайно е да се появи известно подуване, зачервяване или синини около мястото на третиране. Тези незначителни ефекти ще отшумят след няколко дни. Подуването може да бъде подпомогнато с първоначално охлаждане.

За да гарантирате най-добрите резултати, препоръчваме да следвате нашите указания след процедурата, натиснете тук.

Манипулация на назолабиални гънки - кратка информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Не се изисква/локална анестезия

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

3-6 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty клиники

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.