ПРОЦЕДУРИ ПРОТИВ БРЪЧКИ С МУСКУЛНИ РЕЛАКСАНТИ

Третиране НА УСТНИТЕ С ФЛИП | M1 MED BEAUTY

Когато повечето хора мислят за увеличаване на обема на устните, те се сещат за филъри за устни. Въпреки това за тези, които искат да подобрят външния вид на горната си устна, флипът на устните е идеален вариант. При лечението с флип на устните се използват мускулни релаксанти, които насърчават по-пълна и равномерна линия на устните. Обръщането на устни се извършва от нашите козметични лекари от М1 в нашата клиника.

ПОЛЗИ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО

Не сте сигурни дали флипът на устните е подходящото лечение за Вас? Научете повече по време на безплатна консултация с един от нашите лекари от M1.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБРЪЩАНЕ НА УСТНИТЕ

Уголемяването на устните с дермални филъри се превърна в една от най-разпространените козметични процедури. Това е така, защото много от нас искат по-плътни устни. Това обаче не е единствената възможност за подобряване на обема на устните.

Процедурата за обръщане на устни е лесен, нехирургичен вариант за тези, които се опитват да придадат допълнителен обем на горната си устна. Разликата между филъра за устни и обръщането на устни е, че филърът ще увеличи общия обем на устните, докато обръщането на устни с инжекции с мускулен релаксант ще обърне устните навън, като ги направи да изглеждат по-пълни. Обръщането на устните може да премахне и някои бръчки, които се образуват около устата.

При лечението се използват мускулни релаксанти за отпускане на мускулите около горната устна, което помага да се спре изтеглянето на устната нагоре и да се уголеми. След безплатната консултация с нашите лекари от М1 ще бъде инжектирано точно определено количество продукт в зоната на третиране.

Процедурите обикновено отнемат между 15 и 30 минути. Резултатите от инжекциите против стареене стават напълно видими след около две седмици и обикновено са дълготрайни. 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ИНЖЕКТИРАНЕТО НА ФЛИП ЗА УСТНИ

Не всеки специалист по естетична медицина има еднаква квалификация...

 

M1 Med Beauty гарантира, че получавате най-доброто качество на всички наши процедури. При всички наши процедури се използват най-добрите продукти от някои от най-известните световни производители и се прилагат от нашите козметични лекари от М1.

Всички наши лекари от М1 са висококвалифицирани специалисти в областта на естетичната медицина. Всеки от нашите лекари е с голям опит в извършването на всяка от нашите процедури с инжекционни филъри и средства против стареене. Освен това ние поддържаме нашите лекари в крак с най-новите техники в естетичната медицина чрез обучение в нашата M1 академия.

Козметичните процедури, включително инжектирането на филъри и средства против стареене, обикновено са безопасни. Въпреки това, когато се прилагат от неквалифицирани лекари, те могат да представляват значителен риск. Уверете се, че сте в най-добрите ръце, когато си правите инжекции против бръчки или процедури с дермални филъри.

Нашето обещание

За да сме сигурни, че сте наясно с всички възможности за лечение и че сте добър кандидат за него, M1 Med Beauty предлага безплатна консултация на всеки наш пациент.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА ЗА ОБРЪЩАНЕ НА УСТНИ?

След процедури с дермални филъри или инжекции против стареене често се наблюдават някои незначителни странични ефекти, като подуване или синини около мястото на инжектиране. Тези незначителни странични ефекти ще се подобрят в рамките на следващите няколко дни.

За да постигнете най-добри резултати, уверете се, че спазвате указанията след процедурата:

  • Избягвайте грима в продължение на 24 часа
  • Избягвайте да пушите поне 4 часа след това
  • Не спете с лице надолу
  • Избягвайте прекомерна физическа активност в продължение на 48 часа
  • Избягвайте сауна, солариум и прекомерно излагане на слънце за поне 1 седмица

За пълните насоки кликнете тук.

Манипулация на устните с флип - кратка информация

icon treatment anesthesia

АНЕСТЕЗИЯ

Включен в продукта

icon treatment duration

ПРОДЪЛЖИТЕ-ЛНОСТ

15-30 минути

icon treatment pain

БОЛКА

Минимална

icon treatment rest time

ВЪЗСТАНОВЯ-ВАНЕ

Незабавно

icon treatment results

РЕЗУЛТАТИ

3-4 месеца (може да варира)

M1 Med Beauty Clinics

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.