Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 159 лв

20 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

ПРОЦЕДУРИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ФИЛЪРИ ЗА УСТНИ | M1 MED BEAUTY

Една от най-популярните ни нехирургични процедури е уголемяването на устните с дермални филъри (хиалуронова киселина). Пълнителите за устни могат да спомогнат за подобряване на устните, като им придадат по-пълна и изразена форма. Нашите опитни лекари в Букурещ използват набор от пълнители за устни, включително редица от нашите първокласни продукти от Juvéderm® и Restylane®.

ПОЛЗИ ОТ УГОЛЕМЯВАНЕТО НА УСТНИТЕ

Насрочете безплатна консултация за устните с един от нашите лекари от М1, за да научите повече за дермалните пълнители за устни и да разберете кой продукт отговаря най-добре на вашите цели за красота. Нашата мисия е да осигурим най-добрите резултати и грижи на достъпни цени. Снабдете се с естествено изглеждащи устни още днес в М1 Мед Бюти София.

ФИЛЪРИ ЗА УСТНИ - M1 ПРЕДИ И СЛЕД СНИМКИ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ФИЛЪРИ ЗА УСТНИ

Лечението с филъри за устни е много нискорисков и неинвазивен вариант за увеличаване на обема на устните или подчертаване на техния контур. Процедурата отнема около 20 минути, а ефектът може да продължи 6-8 месеца, като след този период продуктът се разтваря в организма.

Нашият висококачествен дермален пълнител съдържа локален анестетик – лидокаин, който действа след първата инжекция и изтръпва устните за по-комфортно преживяване. Освен това клиентите могат да изберат да използват обезболяващ крем за безболезнено преживяване преди началото на процедурата. Дори малко количество пълнител за устни може да постигне ефективни подобрения и да доведе до красиви резултати. При всяко инжектиране на устни е от основно значение лекарят винаги да дозира много точно инжектираната хиалуронова киселина, за да се постигне хармонична устна.

Инжектираната хиалуронова киселина може също така да помогне за създаването на желаната форма на устните. Чрез прилагане на правилната техника на инжектиране и моделиране нашите квалифицирани лекари са в състояние да коригират асиметрични форми на устните, да изправят криви устни по безопасен и нежен начин и да възстановят или усъвършенстват неясен или изтекъл контур на устните. Допълнителна полза от използването на пълнител е намаляването на бръчките на горната устна.

Вижте лечението в нашия видеоклип по-долу:

КОЙ ФИЛЪР ЗА УСТНИ Е НАЙ-ДОБРИЯТ?

Не всички пълнители са с еднакво качество...

На пазара се предлагат различни продукти за пълнеж, но не всички пълнители са с високо качество. Инжектируемите пълнители като Juvéderm® и Restylane®, които използваме в М1 Med Beauty, са едни от най-добрите инжектируеми филъри за устни в козметичната индустрия днес. Те имат дълготраен ефект и са одобрени от ЕС.

Не всички практикуващи лекари имат еднаква квалификация и опит...

Процедурите с дермални пълнители, като например пълнителите за устни, могат да се инжектират от всеки, тъй като се считат за неинвазивно лечение и следователно не са регулирани в България.

В нашите клиники M1 Med Beauty използваме водещи на пазара дермални филъри, като Juvederm® за попълване на устни. Всички процедури с пълнители за устни се прилагат няколко пъти дневно от нашите напълно квалифицирани и опитни лекари, които са квалифицирани и специалисти в своята област. Освен това М1 Med Beauty разполага със собствена М1 Aesthetic Akademie, където всички наши опитни лекари трябва да преминат допълнително редовно обучение, за да са в крак с най-новите и най-добрите техники. Вие сте в сигурни ръце.

Въпреки че тази процедура с дермален пълнител е изключително безопасна и непостоянна, тя все пак крие големи рискове, ако се извършва от необучен специалист. Препоръчваме процедури само при опитни, обучени лекари, които са специализирани в инжектирането на дермални пълнители за устни и са обучени да постигат естествен вид.

Нашето обещание

На всички наши клиенти предлагаме безплатна консултация, при която изслушваме желанията ви за лечение и заедно с вас изготвяме план за лечение, за да постигнем най-добрите резултати, от които сте доволни. Каквито и подобрения на лицето да желаете, ние можем да ви лекуваме в нашата клиника в София.

ГРИЖА ЗА УСТНИТЕ СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО НА ФИЛЪР

Какво да очаквате след козметична инжекция с дермални филъри?

Важно е да избягвате да докосвате устните си поне 6 часа след процедурата. Тъй като кожата около устните е много тънка и пълна с кръвоносни съдове, някои синини и отоци могат да бъдат страничен ефект. Те ще изчезнат след няколко дни. В продължение на една седмица след лечението трябва да се избягва прекомерното излагане на кожата на слънце, солариуми и сауни.

Пълнители за устни - бърза информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Включен в продукта

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимален

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

6-8 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty Специализирани центрове

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.