Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 309 лв

20 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

ПРОЦЕДУРИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Филъри за ЧЕЛЮСТНА ЛИНИЯ | M1

Линията на челюстта придава дефиниция и контур на лицето и се възприема като особено привлекателна, когато е ясно изразена. Дефиницията на челюстната линия може да бъде възстановена или постигната с процедура за коригиране.

В М1 Med Beauty само квалифицирани лекари извършват процедурите. Като използваме висококачествени продукти от известни производители като Juvéderm® и Restylane®, ние гарантираме най-добрите резултати за нашите клиенти. Запишете се за безплатна консултация, за да разберете кой продукт отговаря най-добре на Вашите цели за красота.

ПОЛЗИ ОТ филъра за ЧЕЛЮСТНА ЛИНИЯ

ПРЕДИ И СЛЕД резултати

Филъри за оформяне на лицето

Третирането с челюстни филъри е вариант с много нисък риск. Процедурата отнема около 15 минути, а ефектът може да продължи до 6 месеца. По време на минимално инвазивното лечение висококачествена хиалуронова киселина се инжектира точно между челюстната кост и епидермиса. Иглата, използвана за тази процедура, е много фина, което позволява много слабо болезнено инжектиране на хиалуроновата киселина в областта на челюстта. При слабо изразена линия може да се създаде по-дефиниран профил.

След като дермалният филър бъде инжектиран, лекарят може да масажира областта, за да се увери, че филърът е на правилното място и е разпределен равномерно. След това ще Ви бъдат дадени инструкции грижи след третирането, за да постигнете възможно най-добри резултати.

Дермалните филъри, използвани за челюстната линия, са сравнително твърда хиалуронова киселина, която незабавно дефинира челюстта. Тази козметична процедура е много популярна сред мъжете и жените и често се комбинира с аугментация на брадичката.

Грижи след третиране

След третирането с филър може да се появи лек оток или синини. Те обаче обикновено изчезват след няколко дни. Препоръчително е да избягвате прекомерното излагане на слънце, солариуми и сауни в продължение на една седмица след процедурата.

Резултатите от третирането ще се проявят веднага и обикновено продължават до 6 месеца. След този период хиалуроновата киселина ще се разтвори по естествен начин.

За M1 Med Beauty

Използваме само водещи на пазара продукти за коригиране на челюстната линия, като Juvederm® и Restylane®, за оформяне на челюстта. Всички наши лекари са напълно квалифицирани и специалисти в областта на естетичната медицина. Честото извършване на различни естетични процедури прави нашите лекари от М1 специалисти в своята област.

Нашето обещание

Нашите клиенти получават безплатна консултация преди лечението. Дори да се откажете от лечението, няма да Ви бъдат начислени такси. Заедно с нашите лекари съставяме манипулационнен план, за да постигнем желаните от Вас резултати. Резервирайте своята консултация в София сега!

Коригиране на челюстната линия - кратка информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Не се изисква/Локална анестезия

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

до 6 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty Клиники

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Related treatments

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.