ВЕНЕЧНА УСМИВКА С МУСКУЛНИ РЕЛАКСАНТИ

ЛЕЧЕНИЕ НА ГИНГИВАЛНА УСМИВКА | M1 MED BEAUTY

Усмивката е едно от най-често срещаните изражения на лицето. Поради тази причина тя може да бъде източник на голяма несигурност за мнозина. Венечна усмивка или така наречената гингивална усмивка е когато горната устна е изтеглена по-високо от нормалното и когато човек се усмихва и над зъбите се показва участък от венца. За пациентите с този проблем това може да бъде както естетически неприятна, така и физически неудобна. Този тип усмивка може лесно да се лекува с помощта на мускулни релаксанти в нашите клиники.

ПРЕДИМСТВА НА процедурата за ГИНГИВАЛНА УСМИВКА

Смятате ли, че показвате прекалено много , когато се усмихвате? Почувствайте се по-уверени в усмивката си още днес, като запишете безплатна консултация с нашите лекари от М1.

ЗА ВЕНЕЧНАТА УСМИВКА

За повечето от нас усмивката е едно от най-често срещаните движения на лицето. Въпреки това, ако не сме доволни от начина, по който изглеждаме, когато се усмихваме, това може да накара много от нас да се срамуват.

Пациентите с този проблем могат да се чувстват некомфортно с усмивката си. Венечна усмивка е, когато усмивката разкрива повече от тъканта на венците, отколкото е типично. Това обикновено се дължи на хиперактивен мускул, който кара горната устна да я издърпва по-високо от нормалното, или може да се дължи на това, че имате повече венечна тъкан от типичното.

Венечната усмивка може лесно да се лекува с помощта на мускулен релаксант. След като сте се консултирали с един от нашите естетични лекари от М1 и сте решили, че тази процедура е подходяща за Вас, нашите лекари ще инжектират определено количество продукт в горната устна. Това ще доведе до отпускане на хипермобилния мускул на устната, като му попречи да се свива прекомерно, намалявайки количеството на венците, които се показват, когато се усмихвате.

Процедурата обикновено отнема около 20 минути. Ефектите от процедурата не са видими веднага. Продуктът бавно ще отпусне горната устна и количеството на показаните венци, когато се усмихвате, ще бъде напълно намалено след две седмици. Резултатите обикновено продължават до 4 месеца.

КАКВО трябва ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ процедурата

Не всички лекари имат еднакво обучение и опит...

 

В М1 Med Beauty искаме да сме сигурни, че пациентите ни са в най-сигурните ръце, когато идват при нас. За да гарантираме това, ние използваме само антиейдж продукти от реномирани производители.

Всички процедури се извършват от нашите висококвалифицирани лекари от М1, които са специалисти в своята област. Нашите лекари са в крак с най-новите естетични техники чрез обучение в собствената ни M1 академия.

Процедурите против стареене са много безопасен, нехирургичен начин да подчертаете красотата си. Въпреки това те могат да представляват риск, особено когато се прилагат от неквалифицирани лекари.

Нашето обещание

Да се уверим, че знаете всички възможности за постигане на целите си в областта на красотата. Ние предлагаме на всички наши пациенти безплатна консултация с нашите лекари от М1, за да Ви помогнем да определите идеалния за Вашите цели манипулационен план.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА ЗА гингивална УСМИВКА?

След естетичните процедури е обичайно да се появят леки синини или зачервяване около зоната на третиране. Всички незначителни странични ефекти трябва да изчезнат за 2 до 3 дни.

За повече информация за грижи след процедурата кликнете тук.

Гингивална усмивка - кратка информация

icon treatment anesthesia

АНЕСТЕЗИЯ

Включена в продукта

icon treatment duration

ПРОДЪЛЖИТЕ-ЛНОСТ

15-30 минути

icon treatment pain

БОЛКА

Минимална

icon treatment rest time

ВЪЗСТАНОВЯ-ВАНЕ

Незабавно

icon treatment results

РЕЗУЛТАТИ

3-4 месеца (може да варира)

M1 Med Beauty Locations

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.

Related treatments