мускулни релаксанти ОТ 159 лв

ПРОЦЕДУРИ ПРОТИВ гневни БРЪЧКИ С МУСКУЛНИ РЕЛАКСАНТИ

Гневни БРЪЧКИ | M1 MED BEAUTY

Бръчките са вертикални линии между веждите и носа. С напредването на възрастта бръчките могат да станат по-дълбоки и да останат видими дори когато не се мръщим, което прави лицето да изглежда намръщено или ядосано. Бърз и ефективен метод да се отървете от тези нежелани линии и да намалите появата на бръчки е инжектирането на мускулен релаксант в областта. Процедурите против бръчки се извършват от нашите висококвалифицирани лекари от М1, като се използват висококачествени продукти. 

ПОЛЗИ ОТ третирането НА БРЪЧКИ

Нашите лекари от М1 ще се радват да отговорят на всички ваши въпроси относно гневните бръчки и как тази процедура може да Ви бъде от полза. Премахнете фините линии още днес.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЦЕДУРАТА нА гневни БРЪЧКИ

 

Намаляването на дълбоките бръчки в кожата с помощта на мускулни релаксанти е вариант с много нисък риск за предотвратяване на образуването на бръчки и за изглаждане на съществуващите бръчки и постигане на по-млад и свеж външен вид.

Нашите лекари от М1 ще Ви обяснят процедурата и ще преценят дали тя е подходяща за Вас по време на консултацията. След консултацията с нашия специализиран естетичен лекар в областта на бръчките ще бъде инжектирано точно определено количество мускулен релаксант. Това действа парализиращо на зоната и предотвратява нейното свиване. Чрез спиране на свиването се позволява на кожата да се отпусне и да се изглади. Гневните бръчки често се третират заедно с така наречените пачи крак бръчки и бръчките на челото за постигане на цялостен ефект.

Ако страдате от мигрена, инжектирането на бръчките може да има и положителен страничен ефект върху здравето Ви. Инжектирането на челото може да намали до минимум или дори да предотврати степента на мигренозните пристъпи.

Благодарение на много тънката игла, с която нашите лекари третират гневните бръчки, мускулните релаксанти са сравнително безболезнени. По желание може да се приложи обезболяващ крем. Процедурата отнема около 15 минути, а ефектът може да се види до 4 месеца след нея.

За да се гарантира най-добрият резултат, препоръчваме всички инжекции да се извършват от опитни естетични лекари.В М1 Med Beauty нашите лекари са специалисти в своята област, което Ви поставя във възможно най-сигурните ръце.

 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАМ, преди манипулацията на гневните бръчки?

Не всички лекари имат еднакво обучение и опит...

 

Всички процедури в М1 Med Beauty се извършват от нашите опитни естетични лекари, които са специалисти в своята област. Ние също така гарантираме, че сте в най-добрите ръце, като поддържаме нашите лекари в крак с най-новите техники и информация чрез редовни обучения чрез нашата M1 академия.

Въпреки че процедурите за намаляване на бръчките са много безопасни и не са постоянни, те все пак могат да представляват риск, когато се извършват от неопитни лекари. Естетичните лекари са най-добрият вариант да избегнете риска и да запазите естествения си вид, докато се избавите от мимическите бръчки, като например гневните бръчки и бръчките на челото.

Нашето обещание

M1 Med Beauty България обещава на всеки наш пациент безплатни консултации с нашите лекари. Ще имате възможност да обсъдите целите си и да вземете решение за Вашия индивидуален план с помощта на нашите лекари от М1. Каквито и да са Вашите цели в областта на красотата, нашите лекари с удоволствие ще Ви посъветват.

ГРИЖА ЗА гневните бръчки СЛЕД ТРЕТИРАНЕ

Какво да очаквате след процедура с мускулен релаксант?

След процедурата може да забележите лек оток, зачервяване или синини в третираната област. Тези незначителни странични ефекти обаче ще отшумят след 2-3 дни.

Препоръчително е да следвате внимателно нашите указания за последващи грижи, които можете да намерите тук.


Гневни бръчки - кратка Информация

icon treatment anesthesia

АНЕСТЕЗИЯ

Включена в продукта

icon treatment duration

ПРОДЪЛЖИТЕ-ЛНОСТ

15-30 минути

icon treatment pain

БОЛКА

Минимална

icon treatment rest time

ВЪЗСТАНОВЯ-ВАНЕ

Незабавно

icon treatment results

РЕЗУЛТАТИ

3-4 месеца (може да варира)

M1 Med Beauty clinics

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.

Discussion of various treatment options will take place and a product won’t be administered if a customer isn’t deemed suitable.