Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

мускулни релаксанти ОТ 159 лв

15-30 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

ПРОЦЕДУРИ ПРОТИВ БРЪЧКИ С МУСКУЛНИ РЕЛАКСАНТИ

ТРЕТИРАНЕ НА БРЪЧКИ ПО ЧЕЛОТО | M1 BEAUTY

Бръчките по челото са една от най-популярните области за третиране. Постоянните бръчки на челото се образуват след многократните движения на лицето с течение на времето и като естествен резултат от стареенето на кожата. Ефективен начин да се избавите от свързаните с възрастта фини бръчки е лечението против бръчки. Всички процедури за борба с бръчките се извършват от нашите специализирани лекари от М1, като се използват висококачествени продукти.

ПОЛЗИ ОТ ТРЕТИРАНЕТО НА бръчките НА ЧЕЛОТО

ТРЕТИРАНЕ НА БРЪЧКИ ПО ЧЕЛОТО - ПРЕДИ И СЛЕД резултати

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА БРЪЧКИТЕ ПО ЧЕЛОТО

Бръчките по челото са резултат от естествен процес на стареене. Тези бръчки по кожата са причинени от многократните естествени движения на лицето ни. Независимо дали става въпрос за намръщване или сме очудени, мимиките ни предизвикват движение на кожата и образуване на гънки. С течение на времето върху кожата започват трайно да се образуват дълбоки бръчки. За съжаление, само грижата за кожата не може да противодейства на признаците на стареене, ето защо естетичните процедури са от изключително важно значение за поддържането на свеж външен вид.

По време на консултацията с нашите опитни лекари М1 ще получите подробна информация за лечението и ще имате възможност да изразите желаните от Вас резултати. След това нашият специализиран лекар от М1 ще разпредели малки количества релаксанти в областта на челото. Количеството на продукта, инжектирано в мускула на челото (frontalis),се разпределя равномерно. В резултат на това челото вече не може да се свива и кожата остава гладка, а дълбоките бръчки се изглаждат, оставяйки кожата Ви без бръчки.

Бръчките по челото често се третират заедно с бръчките между веждите и “пачи крак” (бръчките от външната страна на очите) за постигане на цялостен ефект против стареене. Третирането на бръчки на челото може да бъде и форма на превантивна грижа за кожата, тъй като намаленото свиване на кожата предотвратява образуването на нови бръчки.

Ефектът от процедурата се вижда след 2 седмици и продължава от 3 до 6 месеца, а извършването ѝ отнема само около 15 минути. Често срещано притеснение на пациентите с тази процедура за третиране на бръчки е, че ще имат резултати, подобни на маска. Нашата мисия обаче е винаги да постигаме естествени резултати, като използваме достатъчно продукт, за да намалим фините линии, като същевременно запазим изражението на лицето Ви.

М1 Med Beauty препоръчва всички процедури да се прилагат от естетични лекари, ето защо всички наши лекари са с голям опит и редовно се обучават, за да гарантират най-добри резултати.

На какво да обърнем внимание СЛЕД ТРЕТИРАНЕ НА БРЪЧКИТЕ на ЧЕЛОТО

Не всички лекари имат еднакво обучение и опит...

М1 Med Beauty се стреми да гарантира, че сте в най-сигурните ръце, което означава, че всички наши процедури се извършват от висококвалифицирани и специализирани естетични лекари, които имат богат опит. Освен това се грижим нашите лекари да са в крак с последните постижения в областта на техниките и информацията чрез редовни обучения в нашата M1 академия.

Въпреки че процедурите за третиране на бръчките са изключително безопасни и ефектът от тях не е постоянен, те все пак могат да носят значителен риск, когато се извършват от неопитни лекари.

Естетичните лекари са висококвалифицирани и са обучени да избягват всякакви рискове, както и да запазват естествените движения на лицето при третиране на статични бръчки, като например бръчките на челото.

Нашето обещание

Удовлетворението на нашите клиенти е наш основен приоритет. Затова поставяме акцент върху това да Ви предоставим подробна безплатна консултация. Дори и да се откажете от лечението, няма да Ви бъде начислена такса. Заедно с нашите лекари съставяме план за лечение, за да постигнем желаните от нашите клиенти резултати.

ГРИЖА ЗА бръчките НА ЧЕЛОТО СЛЕД манипулацията

След процедурата може да забележите леко подуване, зачервяване или синини по кожата. Те обаче ще изчезнат след 2-3 дни.

Препоръчително е внимателно да следвате нашите указания за последваща грижа, които можете да намерите тук.

Бръчки на челото - кратка информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Включена в продукта

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

3-4 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty Специализирани центрове

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.

Discussion of various treatment options will take place and a product won’t be administered if a customer isn’t deemed suitable.