Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 298 лв

20 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

ПРОЦЕДУРИ ПРОТИВ БРЪЧКИ С МУСКУЛНИ РЕЛАКСАНТИ

ПРОЦЕДУРА ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА ЛИЦЕТО | M1

Много хора са разочаровани от широката челюст и свръхактивния масетерен мускул, дължащи се на скърцане със зъби и други фактори. Отслабването на лицето (известно също като намаляване на масетера или намаляване на челюстната линия) се отнася до оптичното стесняване на лицето чрез инжектиране на мускулен релаксант в масетера (дъвкателния мускул). Всички процедури се извършват от специализирани лекари. М1 Med Beauty предлага продукти с най-високо качество на достъпни цени.

ПОЛЗИ ОТ НАМАЛЯВАНЕТО НА МАСЕТЕРА

Искате ли видимо да изтъните челюстта и лицето си? Запишете си безплатна консултация с един от нашите козметични лекари от М1 днес, за да научите повече за отслабването на лицето с процедури против стареене.

ОТСЛАБВАНЕ НА ЛИЦЕТО – ПРЕДИ И СЛЕД резултати

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕТО НА ЛИЦЕТО

Всички ние имаме области, които искаме да подобрим, и несигурност, която искаме да променим. За много хора широката челюст или долната част на лицето са област на несигурност. Постигането на по-тънко лице обаче може да е трудно.

Отслабването на лицето е процедура, която видимо стеснява лицето чрез инжектиране на масетерните мускули с мускулни релаксанти. Масетерният мускул е голям лицеви мускул, разположен зад челюстта, който ни помага при хранене. Лечението работи за намаляване на свиването на челюстния мускул, като предотвратява неговото стискане и изпъкване, намалява обема в областта на долната челюст и създава по-тясна форма.

Процедурата е полезна не само за тези, които искат да изтънят лицето си, но може да помогне и за облекчаване на някои медицински състояния като бруксизъм (свръхактивен масетерен мускул, дължащ се на скърцане със зъби) и мигрена.

Процедурата за отслабване на челюстта отнема около 30 минути. След консултация, за да се определи дали сте добър кандидат, нашият лекар от М1 ще инжектира мускулни релаксанти в мускула през кожата. С това мускулът вече няма да се съкращава, предотвратявайки изпъкването на масетерния мускул.

Ефектът от нехирургичното намаляване на челюстта не е видим веднага, тъй като са необходими няколко дни, за да започнат да действат мускулните релаксанти. Ефектът обикновено продължава между 3 и 4 месеца, след което релаксантът започва да отслабва.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ НАМАЛЯВАНЕ НА МАСЕТЕРА

Не всички лекари имат еднаква квалификация и опит...

В М1 Med Beauty искаме да сме сигурни, че нашите пациенти са в най-сигурните ръце, когато идват при нас. За да гарантираме това, ние използваме само най-добрите дермални пълнители и продукти против стареене от реномирани производители.
Всички процедури се извършват от нашите лекари от М1 Med Beauty, които са специализирани в областта на естетичната медицина. M1 Med Beauty поддържа нашите лекари по естетична медицина в крак с най-новите техники и умения чрез редовни обучения в собствената ни M1 академия.
Въпреки че естетичните инжекции обикновено са много безопасни, важно е да се има предвид, че съществуват рискове, особено когато се извършват от неквалифицирани лекари.

Нашето обещание

М1 Med Beauty винаги иска нашите пациенти да знаят всички възможности, с които разполагат, за да постигнат целите си в областта на красотата. За да помогнем за това, ние предлагаме безплатна консултация с нашите лекари от М1 в нашата клиника. Запишете се още днес.

ГРИЖА ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА ЛИЦЕТО СЛЕД манипулацията

Въпреки че не е изключително често срещано явление при намаляване на масетера, но след лечение с мускулни релаксанти може да имате лек оток, зачервяване и синини около инжектираната зона. Тези незначителни странични ефекти ще отшумят след няколко дни.

След процедурата препоръчваме да държите главата си изправена в продължение на 4 часа, за да се гарантира пълното действие на продукта. Също така ви съветваме да не спортувате или да не извършвате прекомерна физическа дейност в продължение на 48 часа след това.

За да гарантирате най-добрите резултати, препоръчваме да следвате нашите указания след процедурата, натиснете тук.

ПРОЦЕДУРА ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА ЛИЦЕТО - КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

icon treatment anesthesia

Анестезия

Включен в продукта

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

3-4 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty Специализиран център

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Related treatments

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.