Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 159 лв

20 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

ПРОЦЕДУРИ ПРОТИВ БРЪЧКИ С МУСКУЛНИ РЕЛАКСАНТИ

ЛЕЧЕНИЕ НА ПАЧИ КРАК | M1 MED BEAUTY

Пачи крак са бръчки, които се появяват в кожата около очите. С напредването на възрастта кожата ни започва да губи своята еластичност, тъй като производството на колаген намалява. Тези фини линии в ъглите на очите обаче могат лесно да бъдат намалени и предотвратени с помощта на мускулни релаксанти. Всички наши процедури против бръчките се извършват от нашите M1 лекари, като се използват висококачествени продукти.

ПОЛЗИ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО НА Пачи крак

ЛЕЧЕНИЕ НА ПАЧИ КРАК - Преди и след снимки

ИНФОРМАЦИЯ ЗА манипулация НА ПАЧИ КРАК

“Пачи крак” или бръчките в ъглите на очите са един от най-често срещаните признаци на стареене на кожата. Те са форма на динамични бръчки, при които естествените движения на лицето водят до образуване на фини линии в кожата около очите. Движения като примигване и усмихване са някои от обичайните изражения, които допринасят за появата на “пачи крак”. С течение на времето тези повтарящи се движения се отразяват на кожата, като фините линии се превръщат в постоянна черта на лицето ни.

Въпреки това ефектите от тези линии могат лесно да бъдат премахнати с процедури против стареене. Нашите опитни лекари от М1 ще Ви обяснят как действа лечението и ще обсъдят Вашите цели за красота по време на безплатната консултация. След това те внимателно ще инжектират мускулни релаксанти в областта на очите. Това ще подейства парализиращо на мускула, предотвратявайки неговото свиване и изглаждайки бръчките около очите, оставяйки кожата Ви без бръчки.

Лечението на “пачи крак” често се съчетава с лечение на бръчките по челото и на гневните бръчки за постигане на цялостен ефект против стареене. Лечението за премахване на бръчките около очите може да се използва като превантивна грижа за кожата, като ви помага да поддържате по-младежки вид.

Процедурите против стареене отнемат около 15 до 30 минути, а резултатите могат да се видят до 4 месеца след тях. Макар че много пациенти се притесняват, че мускулните релаксанти ще ги оставят неспособни да движат лицето си, нашата мисия е да осигурим естествени резултати, които все пак имат желания ефект на изглаждане на кожата.

M1 Med Beauty препоръчва само естетични лекари да прилагат козметични инжекции, поради тази причина всички наши лекари са специализирани в областта на естетичната медицина и редовно се обучават, за да гарантират най-добри резултати.

На какво да обърнем вбинамние ПРЕДИ манипулация НА ПАЧИ КРАК

Не всички лекари имат еднакво обучение и опит...

M1 Med Beauty гарантира, че сте във възможно най-сигурните ръце, тъй като всяка от нашите процедури се извършва от висококвалифицирани лекари. Нашите специализирани лекари от М1 са висококвалифицирани. Освен това се грижим те да са в крак с най-новата информация и техники чрез редовни обучения в нашата M1 академия.

Въпреки че процедурите за борба с бръчките са изключително безопасни и ефектът от тях не е постоянен, те все пак могат да носят значителен риск, когато се извършват от неопитни лекари.

Процедурите против стареене са безопасни и не са постоянни. Това обаче не означава, че те не могат да имат рискове, когато се извършват от неквалифицирани лица.

Козметичните лекари като нашите лекари от М1 са специалисти в своята област, обучени да постигат естествени резултати, като същевременно избягват всякакви рискове.

Нашето обещание

M1 Med Beauty BG иска да се чувствате щастливи от решението си да се подложите на козметична процедура. Ето защо предлагаме безплатна консултация на всички наши пациенти, което ви позволява да получите цялата информация, необходима за вземане на решение, без да изпитвате натиск.

ПАЧИ КРАК - Бърза информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Включен в продукта

icon treatment duration

Продължите-лност

15 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

до 6 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty Специализиран център

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.