Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 309 лв

20 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

Процедури с хиалуронова киселина

филъри за БРАДИЧКА | M1 MED BEAUTY

Добре оформената брадичка се вписва нежно в лицето. Брадичката може да бъде подсилена с помощта на дермален филър, като се подобри обемът на брадичката и се балансират пропорциите на лицето. Процедурите с дермални филъри се извършват само от нашите опитни лекари от М1, които използват първокласни филъри от Juvéderm® и Restylane®.

ПОЛЗИ ОТ корекцията НА БРАДИЧКАТА

Нашите лекари от М1 с удоволствие ще обсъдят нехирургичната корекция на брадичката и кой продукт ще е най-подходящ за Вашите цели за красота. Снабдете се с по-контурирана долна част на лицето още днес.

филър за БРАДИЧКАТА - ПРЕДИ И СЛЕД резултати

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО С филър ЗА БРАДИЧКА

В сравнение с хирургическата намеса, подобряването на брадичката с филър е идеален вариант за тези, които имат слабо изразена брадичка.

По време на консултацията с Вашия лекар от М1 ще обсъдите правилната форма на Вашата брадичка и необходимото количество филър, необходимо за постигането ѝ.

Целта на нехирургичното коригиране на брадичката е тя да стане по-силно изразена и хармонична с помощта на висококачествена хиалуронова киселина. Чрез инжектиране на областта на брадичката с филъри се увеличава обемът и се подобряват пропорциите на профила на лицето. Манипулацията с филъри в областта на брадичката може да има и антиейджинг ефект, като стяга кожата около устата и шията, изглаждайки бръчките. За цялостно хармонично очертаване на долната част на лицето комбинацията от филъри за брадичката и филъри за челюстната линия е идеална.

Лечението с филър за брадичката се извършва за 15 до 30 минути и може да продължи до 6 месеца. За разлика от операцията на брадичката, след това лечение няма значителен престой.

За да се гарантират най-добри резултати, нехирургичното уголемяване трябва да се извършва от обучени козметични лекари. М1 Мед Бюти вярва, че ще Ви осигури най-добрите резултати. Нашите лекари са висококвалифицирани и опитни в областта на естетичните процедури.

КОИ ПРОДУКТИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИ

Не всички филъри са с еднакво качество...

На пазара има голямо разнообразие от дермални филъри, но не всички са с еднакво качество. В М1 Med Beauty нашите филъри се произвеждат от реномирани производители като Juvederm и Restylane.

Не всички лекари имат еднакво обучение и опит...

Всички процедури в нашите клиники M1 Med Beauty се извършват от обучени естетични лекари, които са опитни специалисти в тази област. Освен това се грижим нашите лекари от М1 да са в крак с най-новите техники и информация, като осигуряваме редовно обучение чрез нашата M1 Aesthetic академия.

Въпреки че процедурите с филъри са много безопасни и не са постоянни, те все пак могат да представляват риск, когато се извършват от неопитни лекари. Препоръчваме всички процедури да се извършват от обучени медицински специалисти.

Нашето обещание

М1 Мед Бюти България предлага безплатна консултация на всеки наш пациент. Това Ви дава възможност да обсъдите манипулационния план и да вземете решение.

ГРИЖи след процедура за корекция НА БРАДИЧКАТА

След процедурата може да забележите лек оток, зачервяване или синини около мястото на инжектиране. Тези странични ефекти ще отшумят след 2-3 дни. Първоначалното охлаждане ще помогне при отока.

За да осигурите най-добър краен резултат, е изключително важно да спазвате указанията след процедурата, които можете да намерите тук.

Корекция на брадичката - кратка информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Не се изисква/Локална анестезия

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

2-3 дни

icon treatment results

Резултати

до 6 месеца
(може да варира)

M1 Med Клиники за красота

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.