Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 309 лв

15-30 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

Процедури с хиалуронова киселина

Филъри ЗА Скули | M1 MED BEAUTY

Уголемяването на скулите с дермални филъри е ефективна възможност за възстановяване на изгубения обем и подобряване на контура. В M1 Med Beauty България, уголемяването с филъри се извършва от нашите висококвалифицирани лекари от M1. Ние използваме само висококачествени продукти от реномирани производители като Juvederm® и Restylane®, което гарантира най-добрите резултати за нашите клиенти.

ПОЛЗИ от УГОЛЕМЯВАНЕто НА Скулите

Определете кой продукт е най-подходящ за Вашите цели за красота по време на консултация с един от нашите лекари от М1. Целта на M1 Med Beauty е да осигури най-високо качество на най-добра цена. Снабдете се с прекрасни, младежки скули още днес.

ФИЛЪРИ ЗА скули - ПРЕДИ И СЛЕД РЕЗУЛТАТИ

ИНФОРМАЦИЯ - филъри за скули

В сравнение с хирургичната процедура филърите за скули е нискорисков и ефективен вариант за придаване на обем на областта. Процедурата запазва естественото изражение и блясък. Чрез придаването на обем на скулите с дермални филъри те могат да бъдат моделирани перфектно според желанията на клиента.

По време на тази процедура нашите опитни лекари от М1 инжектират висококачествени дермални филъри от марки като Juvederm® и Restylane®, за да създадат по-голям обем в скулите, като подобрят дефиницията и постигнат младежки, хармоничен и контуриран вид. Положителен страничен ефект е намаляването на бръчките, наречени назолабиални гънки или линии на усмивката, тъй като отпуснатата кожа се повдига.

Няма време за престой и веднага сте отново общителни. Аугментацията на скулите с филъри с се извършва за 15 до 30 минути, а ефектът може да се види до 6 месеца.

Важно е това лечение да се прилага от опитен лекар. М1 Med Beauty може да гарантира, че нашите лекари от М1 са високоспециализирани.

Кои филъри СА ПОДХОДЯЩИ?

Не всички филъри са с еднакво качество…

На пазара има много продукти, но не всички филъри са с най-добро качество. M1 Med Beauty използва само най-добрите филъри от Juvéderm® и Restylane® за корекция на скулите. Тези филъри са одобрени от ЕС и са дълготрайни.

Не всички лекари имат еднаква квалификация и опит…

Всички процедури в нашите клиники M1 Med Beauty се извършват от лекари, които са специалисти в своята област. Нашите лекари от М1 преминават редовно обучение в рамките на нашата M1 Aesthetic академия, за да бъдат в крак с най-добрите и най-новите техники, за да гарантират, че сте в най-сигурните ръце.

Въпреки че процедурите с филъри са безопасни и непостоянни, те все пак могат да бъдат свързани с голям риск, ако се прилагат от необучен лекар. Препоръчваме всички процедури с филъри да се извършват от специализирани и обучени лекари.

Нашето обещание

М1 Мед Бюти предлага безплатна консултация на всеки наш пациент. Това Ви дава възможност да обсъдите манипулационния план и да вземете решение.

ГРИЖи след процедурата

След процедурата може да забележите лек оток, зачервяване или синини около мястото на инжектиране. Тези странични ефекти ще отшумят след 2-3 дни. Първоначалното охлаждане ще помогне при отока. За да осигурите най-добър краен резултат, е изключително важно да спазвате указанията след процедурата, които можете да намерите тук.

Как действа манипулацията

Третиране на скулите - кратка информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Не се изисква/Локална анестезия

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

6 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty Клиники за красота

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.

Ще се проведе обсъждане на различните възможности за лечение и продуктът няма да бъде приложен, ако клиентът не бъде сметнат за подходящ.