Icon doctors

Специализирани лекари

icon quality

5 ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ В GOOGLE

ДЕРМАЛНИ филъри ОТ 159 лв

20 МИНУТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

ПРОЦЕДУРИ ПРОТИВ БРЪЧКИ С МУСКУЛНИ РЕЛАКСАНТИ

ПОВДИГАНЕ НА ВЕЖДИТЕ | M1 MED BEAUTY

С напредването на възрастта и загубата на еластичност на кожата веждите ни могат да започнат да увисват и да се спускат надолу. Когато веждите ни падат, очите ни могат да изглеждат затворени, уморени и по-стари. Повдигането на веждите, известно още като повдигане на челото, е лесна и ефективна алтернатива на традиционната операция за повдигане на веждите, която може да Ви помогне да постигнете светли и привлекателни очи. Всички процедури против стареене се извършват от нашите висококвалифицирани лекари от М1, като се използват висококачествени продукти.

ПОЛЗИ ОТ ИНЖЕКТИРАНЕТО НА ЛИФТИНГ НА ВЕЖДИТЕ

Нашите лекари от М1 ще се радват да отговорят на всички ваши въпроси относно повдигането на веждите с инжекции против бръчки.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ПОВДИГАНЕ НА ВЕЖДИ

Естественият процес на стареене на кожата често води до загуба на обем и много области на лицето ни започват да увисват. Челото и веждите могат да бъдат област, която започва да спада, създавайки клепнали клепачи и дълбоки бръчки. Повдигането на веждите с помощта на инжекции против стареене е особено подходящо за пациенти, които искат да повдигнат веждите си без рисковете и времето за престой, характерни за операцията за повдигане на вежди.

По време на безплатна консултация с нашите лекари от М1 може да решите дали процедурата за повдигане на вежди е подходящ вариант за Вашите цели за красота. След това един от нашите високоопитни лекари ще инжектира мускулните релаксанти точно в лицевия мускул, наречен пръстеновиден мускул на челото. Този мускул работи за понижаване на веждата във време. Инжекциите отпускат този мускул, предотвратявайки свиването му, и повдигат веждите.

Процедурата за повдигане на вежди или челото, често се прилага заедно с други дълбоки бръчки, включително бръчки на челото и бръчки, за постигане на цялостен младежки вид.

Инжекциите с мускулни релаксанти обикновено отнемат между 15 и 30 минути, а резултатите са дълготрайни и обикновено продължават до 4 месеца. Нашите лекари използват много тънка игла за въвеждане на мускулните релаксанти, което прави лечението сравнително безболезнено.

M1 Med Beauty препоръчва всички козметични процедури да се извършват от квалифицирани лекари. Нашите лекари са с голям опит и осигуряват най-добрите резултати.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ПОВДИГАНЕ НА ВЕЖДИТЕ

Не всички лекари имат еднаква квалификация и опит...

 

M1 Med Beauty иска да гарантира, че Вашата красота винаги е в най-добрите ръце. Нашите висококвалифицирани лекари от М1 извършват всяка от нашите козметични процедурии поддържат актуална информация за най-новите техники чрез нашата M1 академия.

Инжектируемите козметични процедури обикновено не са постоянни и са доста безопасни. Въпреки това те могат да представляват риск, особено когато се извършват от неквалифицирани специалисти. Много е важно да се уверите, че всички процедури се извършват от практикуващи лекари.

Нашето обещание

M1 Med Beauty предлага на всички наши клиенти безплатна консултация, при която нашите опитни лекари изслушват целите на лечението Ви и заедно с Вас изготвят манипулационен план, за да постигнете най-добрите резултати, от които сте доволни. Нашите лекари могат да Ви посъветват за повдигане на челото в нашата клиника.

ГРИЖА ЗА ВЕЖДИТЕ СЛЕД ПОВДИГАНЕ

След повдигането на веждите може да забележите лек оток, зачервяване или синини по кожата. Отокът обаче ще изчезне след 2-3 дни. Резултатите от процедурите с мускулни релаксанти могат да се проявят напълно след няколко седмици.

Препоръчително е внимателно да следвате нашите указания за последваща грижа, които можете да намерите тук.

Повдигане на веждите - кратка информация

icon treatment anesthesia

Анестезия

Включен в продукта

icon treatment duration

Продължите-лност

15-30 минути

icon treatment pain

Болка

Минимална

icon treatment rest time

Възстановя-ване

Незабавно

icon treatment results

Резултати

4-6 месеца
(може да варира)

M1 Med Beauty Клиника

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.