ЛЕЧЕНИЕ С МУСКУЛНИ РЕЛАКСАНТИ

ХИПЕРХИДРОЗА | M1 MED BEAUTY

Хиперхидрозата е медицински термин за прекомерно изпотяване, което може да се появи както при мъжете, така и при жените. Това може да се превърне в сериозно бреме, ако се отрази на ежедневието Ви. Прекомерното изпотяване обикновено се появява в областта на подмишниците, ръцете, краката или лицето. Това състояние може да бъде лекувано от нашите лекари от М1 с помощта на инжекции с мускулни релаксанти.

ПОЛЗИ ОТ ЛЕЧЕНИЕто НА ХИПЕРХИДРОЗА

Нашите козметични лекари ще се радват да отговорят на всички Ваши въпроси относно инжекциите против изпотяване. Освободете се от потта още днес.

ХИПЕРХИДРОЗА

ИНФОРМАЦИЯ ЗА лечение на ХИПЕРХИДРОЗА

Изпотяването е една от най-разпространените функции на човешкото тяло. За много от нас антиперспирантът е достатъчен, за да се справим с проблема. За други обаче антиперспирантът не е достатъчен.

Прекомерното изпотяване или хиперхидрозата е заболяване, което засяга много хора и ги кара да се потят повече от нормалното в опит да регулират телесната температура. Това състояние се проявява в различни части на тялото, най-често в областта на подмишниците. Други засегнати области са лицето, ръцете и стъпалата.

Свръхактивното изпотяване не е животозастрашаващо, но може да бъде смущаващо за засегнатите и да влоши кожни заболявания като екзема. Често срещани причини за екстремно изпотяване са стресът, менопаузата, страничните ефекти на лекарствата и промените в телесната температура. Други причини включват състояния като затлъстяване и диабет.

Прекомерното изпотяване на ръцете, лицето, краката и подмишниците може да се лекува с целенасочени инжекции с мускулни релаксанти. След консултация с нашите лекари от М1 в третираните зони ще бъдат инжектирани мускулни релаксанти, които блокират потните жлези, така че до тях да не достигат нервни импулси. В резултат на това потните жлези се поставят в по-отпуснато състояние и потта вече не се вижда или усеща на повърхността на кожата.

 

Лечението против изпотяване отнема между 15 и 30 минути. Резултатите могат да продължат до 6 месеца. Всички лекари на M1 Med Beauty са специалисти в тази  област, за да сте сигурни, че сте в най-добрите ръце.

Процедурите против изпотяване обикновено са много безопасни, но все пак могат да крият рискове, особено когато се провеждат от необучени лекари.

 

КАКВО трябва ДА знаем за лечението на ХИПЕРХИДРОЗА

Не всички лекари имат еднакво обучение и опит...

М1 Med Beauty се стреми да гарантира, че сте в най-сигурните ръце, което означава, че всички наши процедури се извършват от висококвалифицирани и специализирани естетични лекари, които имат богат опит. Освен това се грижим нашите лекари да са в крак с последните постижения в областта на техниките и информацията чрез редовни обучения в нашата M1 академия.

Въпреки че процедурите с ботулинов токсин са изключително безопасни и ефектът от тях не е постоянен, те все пак могат да носят значителен риск, когато се извършват от неопитни лекари.

Нашето обещание

Искаме да сме сигурни, че сте запознати с всички възможности за лечение. M1 Med Beauty предлага безплатна консултация с нашите лекари от M1, която Ви дава възможност да обсъдите целите си.

ГРИЖИ СЛЕД ЛЕЧЕНИЕТО

След лечението на прекомерно изпотяване може да се появят зачервяване, синини, чувствителност към натиск, подуване или леко изтръпване в третираната област, но те ще отшумят в рамките на няколко дни.

Препоръчително е да избягвате прекомерното излагане на слънце, солариуми, сауни и физически упражнения 2-3 дни след лечението, за да не се отрази на резултатите Ви. Лечението на хиперхидрозата ще започне да дава ефект 10 дни след инжектирането и може да продължи 4-6 месеца.

Запишете си безплатна консултация в близката до вас клиника M1 Med Beauty и сложете край на изпотяването.

Хиперхидроза - кратка информация

icon treatment anesthesia

АНЕСТЕЗИЯ

Включен в продукта

icon treatment duration

ПРОДЪЛЖИТЕ-ЛНОСТ

15-30 минути

icon treatment pain

БОЛКА

Минимална

icon treatment rest time

ВЪЗСТАНОВЯ-ВАНЕ

Незабавно

icon treatment results

РЕЗУЛТАТИ

3-4 месеца (може да варира)

M1 Med Beauty clinics

M1 Med Beauty София

Работно време:
Понеделник – петък
8:30 – 20:30 ч

Но. 1 ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА

Причини да изберете M1 Med Beauty

Ние използваме само продукти като Juvederm и Restylane от реномирани производители. Вие се лекувате от високоспециализирани лекари. Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите преди всичко останало.

our clients trust us

ДОВЕРИЕ

Нашите клиенти постоянно ни оценяват с 4,9 от 5 звезди.

our doctors are experienced and specialised

специализирани лекари

Нашите специализирани, опитни естетични лекари извършват почти 340 000 процедури годишно.

M1 offers high-quality at a fair prices

СПРАВЕДЛИВИ ЦЕНИ

Ние предлагаме справедливи цени за висококачествени процедури и продукти за медицинска естетика.