НАШАТА МИСИЯ ВАШАТА КРАСОТА

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Качество

КВАЛИФИЦИРАНИ ЛЕКАРИ

Всички процедури в клиники M1 Med Beauty се извършват от нашия екип от висококвалифицирани и опитни лекари. Нашите лекари са с голям опит. Те предлагат високоефективни и безопасни лечения и са специалисти в своята област. Освен това М1 Med Beauty разполага със собствена М1 Aesthetic Akademie, където всички наши опитни лекари трябва да преминат допълнително редовно обучение, за да бъдат в крак с най-новите и най-добрите процедури. В световен мащаб разполагаме с повече от 100 квалифицирани лекари и специализирани пластични хирурзи, които всяка година извършват над 340 000 медицински естетични процедури.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ

M1 Med Beauty използва само маркови и висококачествени продукти на известни производители като Juvéderm®, Restylane® и Belotero®. Ние управляваме голям брой клиники за красота по целия свят и следователно можем да закупим всички прилагани качествени продукти на цена на едро. Ценовото предимство, от което М1 се възползва, се предава директно на нашите клиенти, тъй като нашата мисия е да направим естетичните процедури достъпни за всички.

m1-med-beauty-experience

МОДЕРНИ КЛИНИКИ

M1 Med Beauty има над 50 клиники в цял свят. Всички наши клиники са с модерен, луксозен интериор, който можете да откриете на първокласни места с единен корпоративен дизайн. Нашият любезен персонал ще гарантира, че ще се сблъскате с петзвездно изживяване и ще бъдете добре обгрижвани преди, по време и след процедурата.

НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ

НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ

Нашата мисия е да гарантираме, че ще имате петзвездно изживяване в нашите клиники. Нашите лекари ви предлагат безплатна консултация, при която изслушват желанията ви за красота и работят с вас по план за лечение, за да получите възможно най-добрите резултати. Всички клиенти получават и безплатни прегледи след лечението.

Можете да си запазите час, като попълните онлайн формуляра, да поискате обратно обаждане или да ни пишете в Instagram.
С нетърпение очакваме да ви посрещнем в някоя от нашите клиники.

ВИСОКИ СТАНДАРТИ ЗА КАЧЕСТВО